Favoriet van IJsbaas

Tiramisu

Het beste dessert van Italië omgetoverd tot ijs. Onze zelfgemaakte lange vingers gedoopt in zelfgemaakte koffiesiroop zorgen voor de ultieme smaaksensatie.

Karamel Stroopwafel

Hollands glorie verwerkt in heerlijk gezouten karamelijs.

Appeltaart

Nostalgie van de bovenste plank. Ons romige appelijs, waaraan onze zelfgemaakte taartdeeg en karamelsaus is toegevoegd, wordt afgewerkt met zelfgemaakte kruimels en een vleugje kaneel.

Snickerz

IJs met een knipoog van onze ambachtelijk ijsbereider. Het Snickerzijs is gemaakt op basis van de pinda’s. Voor de ultieme smaakbeleving zijn onze zelf gebrande pinda’s, chocoladesaus en gezouten karamelsaus toegevoegd.

Ricotta, Walnoot, Honing

Voor de liefhebber. Ons ricotta-ijs wordt gecombineerd met zelf geroosterde en gekarameliseerde walnoten in Limburgse honing.

Framboos Cheesecake

REen ware delicatesse: de combinatie van zuur, zoet en hartig in een. Wij maken hiervoor onze eigen Frambozensaus, kruimels en cheesecake-ijs.

Boeren Vanille

Ons boeren vanille-ijs is uniek in smaak, doordat wij gebruik maken van verse scharreleieren uit de streek. Daarnaast zorgen de vanillestokjes uit Madagaskar voor een ultieme smaakbeleving.

Lemon Cheesecake

Een ware delicatesse: de combinatie van zuur, zoet en hartig in een. Wij maken hiervoor onze eigen lemon curd, kruimels en cheesecake-ijs.

Hazelnoot Praliné

Voor de liefhebber. Ons hazelnootijs gemaakt van Limburgse hazelnoten wordt gecombineerd met zelfgemaakte Praliné. Voor de praliné worden hazelnoten eerst geroosterd alvorens ze worden gekarameliseerd.

Stracciabella

Stracciatella ijs met een knipoog van onze ambachtelijk ijsbereider. Stracciabella ijs is gemaakt op basis van de Belgische witte chocolade van Callebaut. Door het ijs zitten stukjes Ruby chocolade verwerkt. Ruby chocolade is de meest bijzondere chocoladerevelatie van de voorbije 80 jaar. Dit geschenk van moeder natuur verrast en betovert vanwege de de roze kleur. Met een compleet nieuwe kleur-en smaakbeleving, komende van de ruby bean - zonder enige kleurstof of fruitaroma's toe te voegen.

Noottella

IIJs met een knipoog van onze ambachtelijk ijsbereider. Het Noottella-ijs is gemaakt op basis van hazelnoten en pure chocolade. De pure chocolade bestaat voor 65% uit cacao. De Inaya cacaoboon is een "nieuwe generatie" chocolade met een pure en intense cacaosmaak, dankzij de nieuwe en unieke manier van fermentatie: de Q fermentatie.

Witte Koffie

Ons witte koffie-ijs kenmerkt zich door zijn pure koffiesmaak, die ontstaat door een infusie van koffiebonen. De kleur blijft door deze infusie onveranderd. Tip: combineer met likeur.

Speculaas

Een écht Nederlands koekje van eigen deeg. Het ijs krijgt zijn smaak door een infusie van kruidige speculaas specerijen. Voor de heerlijke bite zijn er zelfgemaakte brokken speculaas toegevoegd.

Blueberry Cookie Dough

Voor de liefhebber. Een combinatie om van te smullen: de fruitigheid van onze blauwe bessensaus gecombineerd met de hartigheid van onze zelfgemaakte cookie dough.

Sorbet smaken

Aardbei

Aardbeienijs gemaakt van verse aardbeien uit Limburg

Framboos

Frambozenijs gemaakt van verse Limburgse frambozen.

Citroen

Ons verfrissende citroen sorbetijs is gemaakt met zelf geperste citroenen. Tip: combineer met prosecco of Cava voor een heerlijk aperitief.

Pure Chocolade

Chocolade-ijs bereid met Belgische pure chocolade van Barry Callebaut. De 'Inaya' cacaoboon die gebruikt wordt voor dit ijs, bestaat voor 65% uit cacao. De Inaya cacaoboon tipeert zich vanwege intense cacaosmaak met een goede balans tussen bitterheid en zure accenten.

Mango

Haal de tropen in huis met ons frisse mango sorbetijs.

Bosvruchten

Ons bosvruchten sorbetijs is gemaakt van fruit (verse bramen, frambozen en blauwe bessen) van Limburgse bodem. Tip: combineer met prosecco of cava voor een heerlijk aperitief.