ijsleverancier

Horeca & ijssalons

waar wij voor staan

IJsbaas is hét adres voor de Limburgse horeca & ijssalons

Onze core business als ijsleverancier is het leveren van authentiek Italiaans ijs aan restaurants en ijssalons. IJsbaas is hét adres voor horecazaken en ijssalons in Zuid-Limburg die zich willen onderscheiden op alle vlakken van kwaliteit.  Bij IJsbaas staan wij dichtbij onze klanten. Wij zijn niet alleen de ijsleverancier, maar ook uw partner in alle zaken met betrekking tot advies, presentatie en marketing. 

Als ijsleverancier zetten wij graag een stapje extra. Het is onze missie om klanten blij te maken met het ijs wat is gemaakt met echte passie voor het vak. Het ijs moet voor de klanten op alle gebieden een beleving en verassing van smaak zijn.

Wij geloven dat kwaliteit, lokale en innovatieve producten, vergezeld door de verrassende service dé sleutel zijn tot tevreden klanten. Door op alle vlakken te streven naar hoogwaardige kwaliteit en de voortdurende drive om nieuwe smaken en verrassende combinaties te ontwikkelen, ontstaat authentieke top kwaliteit voor een realistische prijs.

Kwaliteit

Behoud en verdere verbetering van de kwaliteit in de recepturen gaan bij onze ambachtelijk ijsbereider ten alle tijde boven kwantiteit en de prijs. Alleen de beste, lokale ingrediënten vormen de basis van alle recepturen.

Betrouwbaarheid

IJsbaas is een begrip in de regio geworden vanwege de relatief hoge naamsbekendheid. Wij staan bekend om onze kwaliteit en betrouwbare en snelle leveringen. Aan de basis van dit bedrijf staan twee (jonge) ondernemers met hart voor de zaak en een bak vol ervaring.

Uitmuntende service

Wij staan in het Heuvelland bekend om onze excellente service. Naast het leveren van ijs, denken wij ook mee met onze klanten van advies tot aan presentatie en marketing.

Lokale ingrediënten

Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op dat wij economie met ecologie willen harmoniseren. Wij zijn ons bewust van al het moois dat in eigen regio te verkrijgen is. Het is belangrijk om te weten waar iets vandaan komt, en minstens zo belangrijk, de lokale economie ondersteunen. Ons motto: 'lokaal waar mogelijk'.

Actueel assortiment

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan smaken (zowel lactosevrij als op roombasis) en kunnen zelfs de meest unieke smaken creëren op aanvraag. Venkelijs of misschien wel Creme fraiche ijs?  Wij hebben excellente kennis in huis om andere smaken te ontwikkelen.

Een kleine impressie van de smaken die wij op dit moment in ons assortiment hebben, vindt u door te klikken op de brochure. 

Wij gaan graag samen de uitdaging aan!

Marketing & relatiebeheer

sanne welman

“Het is ons doel om constant voorop te lopen. Als ondernemer en marketeer ben ik constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe strategieën. Wij selecteren uitermate zorgvuldig onze verzorgingsgebieden en proberen aan te sluiten bij het concept van de horecaondernemer. Of het nu gaat om een brasserie, Bib Gourmand of michelinsterren restaurant. Wij hebben voor elk kwaliteitssegment iets te bieden, zolang de kwaliteit maar voorop staat. 

Bij IJsbaas streven wij niet naar exclusiviteit, maar waarborgen wij de uniciteit voor onze klant”. 

Het dessert is de laatste gang en deze blijft een klant het meeste bij. Dit moet een spektakel zijn.

contact

Onze ijsconsultant Sanne Welman komt graag een keer langs om ons assortiment te laten proeven middels een ijsproeverij op locatie. 

Bel ons om een afspraak te maken en wij komen graag langs!

Telefoonnumer:
+31640156339

Adres ijsmakerij:
Rijksweg 120, 6269 AD Margraten

klant worden?

Wilt u klant worden of heeft u vragen over onze werkwijze? Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

×
Klik hier beneden om ijs te bestellen via whatsapp.
× Bestellen?