WAAR IJSBAAS VOOR STAAT

Puur & Ambachtelijk

Ons ambachtelijk ijs kenmerkt zich door de authentieke en pure smaak. Bij IJsbaas zijn wij van mening dat écht goed ijs niet uit een potje komt. Ons ijs bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bij IJsbaas staan wij voor lokaal! Onze melk halen wij vers bij de boer in Margraten en het fruit komt rechtstreeks uit het Heuvelland.

Ijssalon & horecaconcepten

Culinaire shop-in-shop concepten zijn tegenwoordig helemaal hot. Het trekt extra klandizie en genereert extra omzet doordat u gebruikmaakt van cross-selling. U kunt bijvoorbeeld starten met het verkopen van ijs naast uw horecazaak. Naast culinaire shop-in-shops zijn wij hét adres voor horecazaken in Zuid-Limburg die zich willen onderscheiden op alle vlakken van kwaliteit.  

Bij IJsbaas staan wij dichtbij onze klanten. Wij zijn niet alleen de ijsleverancier, maar ook uw partner in alle zaken met betrekking tot advies, presentatie en marketing.

- Wat bieden wij -

Van A tot Z

01

Géén kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen

Wij zijn van mening dat écht goed ijs niet uit een potje komt. Ons ijs bevat geen aroma's, enkel pure ingrediënten.

02

Liefde voor lokaal

Bij IJsbaas kijken wij om ons heen. Ons ijs wordt gemaakt van lokale ingrediënten waar mogelijk. De melk komt vers van de boer uit Margraten!

03

Ambacht

Ambacht betekent werken met de handen. Bij IJsbaas werken wij op authentieke wijze. Onze basismixen, variegato's & toppings worden zelfgemaakt.

04

Uniciteit

Wilt u zich onderscheiden van de rest? IJsbaas is een merk met hoge, lokale naamsbekendheid.

05

Service- en klantgericht

Wij zijn geen massaproductiebedrijf. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk, en snelle leveringen staan daarbij voorop!

06

Allround service

Wij zijn niet alleen de ijsleverancier, maar ook de partner in alle zaken met betrekking tot advies, presentatie en marketing. Wij denken met de klant mee, zowel op de vloer als achter de schermen.

ASSORTIMENT

Bekijk hier ons actuele assortiment voor horecazaken en ijssalons

- Contact -

GET IN TOUCH
CONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij bieden een scala aan interessante mogelijkheden voor ijssalons en horecazaken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseur denkt graag met u mee.

]]

Sanne Welman

06 401 56 339

× Hoe kunnen wij u helpen?