IJsbaas streeft op alle vlakken naar kwaliteit en heeft een liefde voor lokaal.

IJsbaas koestert de Italiaanse smaak en de ambacht van het vak. Ambacht betekent werken met je handen. Iets leren in de praktijk van een ervaren leermeester en daar vervolgens heel goed in worden. Onze ambachtelijk ijsbereider ging hiervoor naar Italië om op de Italiaanse wijze ‘gelato’ te leren maken. Wat voor Bas begon als een jongensdroom is nu uitgegroeid tot zijn beroep. Een beroep dat gepaard gaat met een enorme passie.

Het is onze missie om mensen blij te maken met een passie recht vanuit het hart. Onze warme contacten met klanten en de ijscadeautjes met de roze strik zijn absoluut kenmerkend voor ons merk IJsbaas.

Lokaal staat bij IJsbaas bovenaan het lijstje! Door gebruik te maken van lokale ingrediënten en samen te werken met lokale ondernemers, willen wij ecologie & economie harmoniseren.  Onze melk halen wij vers bij de boer in Margraten en het fruit komt rechtstreeks uit diverse plekken in het Heuvelland.

Wanneer lokaal niet mogelijk is, kiezen wij ook uitsluitend voor kwalitatief hoogwaardige producten. Zo maken wij gebruik van de échte Belgische chocolade van Callebaut en importeren wij onze pistachenoten rechtstreeks uit Sicilië.

Ons ijs bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Wij zijn van mening dat écht goed ijs niet uit een potje komt.

- Contact Us -

GET IN TOUCH

BENIEUWD WAT IJSBAAS VOOR JOU KAN BETEKENEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bas Faarts

Ambachtelijk IJsbereider

Mister IJsbaas himself! Het kloppend hart van ons bedrijf. Bas is het gezicht achter IJsbaas en een absolute outside-de-box denker. Problemen? Bas denkt graag in oplossingen!

+31 6 401 58 516

Sanne Welman

Marketing & Relatiebeheer

Meet the partner in crime! Sanne is het creatieve brein achter IJsbaas, fantasierijk en denkt graag groots. Haar doel? Van IJsbaas een sterk merk maken!

+31 6 401 56 339

Authentiek Italiaans ijs voor horecazaken, ijssalons & particulieren

× Hoe kunnen wij u helpen?