Over ons

Bij IJsbaas draait het om de passie
en liefde voor het ambachtelijke vak

IJsbaas koestert de Italiaanse smaak en het ambacht van het vak. Ambacht betekent werken met je handen. Iets leren in de praktijk van een ervaren leermeester en daar vervolgens heel goed in worden. Onze ambachtelijk ijsbereider ging hiervoor naar Italië om op de Italiaanse wijze ‘gelato’ te leren maken. Wat voor Bas begon als een jongensdroom is nu uitgegroeid tot zijn beroep. Een beroep dat gepaard gaat met een enorme passie.

Het is onze missie om mensen blij maken met een passie voor authentiek Italiaans ijs van de hoogste kwaliteit. Het ijs moet voor de klanten op alle gebieden een beleving en verrassing van smaak zijn. Wij geloven dat kwaliteit, lokale, innovatieve producten, en verrassende service dé sleutel zijn tot tevreden klanten. Onze warme contacten met klanten en de ijscadeautjes met de roze strik zijn absoluut kenmerkend voor ons merk IJsbaas.

Door op alle vlakken te streven naar hoogwaardige kwaliteit en de voortdurende drive om nieuwe smaken en verrassende combinaties te ontwikkelen, ontstaat authentieke topkwaliteit voor een ijstastische prijs. Behoud en verdere verbetering van de kwaliteit in de recepturen gaan bij onze ambachtelijk ijsbereider ten alle tijde boven kwantiteit en de prijs. Alleen de beste, lokale ingrediënten vormen de basis van alle recepturen.

Door samen te werken met lokale ondernemers willen wij economie en ecologie harmoniseren. Onze melk halen wij vers bij de boer in Margraten en het fruit komt rechtstreeks uit diverse plekken in het Heuvelland. Wanneer lokaal niet mogelijk is, kiezen wij ook uitsluitend voor kwalitatief hoogwaardige producten. Zo maken wij gebruik van de échte Belgische chocolade van Callebaut en importeren wij onze pistachenoten rechtstreeks uit Sicilië.

 

Voor ons betekent ondernemen doen wat je leuk vindt en daar heel succesvol in worden. Wij streven samen naar de allerhoogste kwaliteit en de beste service.

-- Bas & Sanne

Meet The Team

Het kloppend hart achter IJsbaas: Bas, de outside-the-box denker & Sanne, de creatieve duizendpoot!

Bas Faarts

Eigenaar - Ambachtelijk IJsbereider

Sanne Welman

Marketing & Relatiebeheer

Wat anderen zeggen over IJsbaas...

Tim Duijsings
Read More
Passie, ambacht, plezier en ondernemerschap komen samen. Dit resulteert in een geweldig ambachtelijk ijs product in heerlijke smaken. Bezorgen zeer snel. Het ijs is niet goodkoop, maar wel echt kwaliteit. Als je graag ijs eet is het de hogere prijs meer dan waard. Je komt Ijbaas ook meer en meer tegen in (kwalieit) horeca zaken in de omgeving.
Roel Botterweck
Read More
Snelle service en heerlijk ijs!
Sem
Read More
Heerlijk ijs!
Roy Steyns
Roy Steyns
Read More
Dit is IJS!! We hadden de smaken vanille en hazelnoot praline besteld. Wat een heerlijk gevaarlijk ijs, voor je het weet is de bak leeg. Zelden zo'n lekker ijs gegeten.
Myrthe Brouwers-Roijen
Read More
Overheerlijk ijs met echte pure smaken en een geweldige klantvriendelijke service!
Previous
Next
×
Klik hier beneden om ijs te bestellen via whatsapp.
× Bestellen?