Bedrijfsfilosofie

Missie & Visie

Onze filosofie

Hoogwaardige ingrediënten zijn de basis voor onze recepturen

Wij gebruiken onze passie en ambacht om van een puur product Italiaans ijs te maken. We verkennen de markt en gaan op zoek naar de allerbeste en meest verantwoorde ingrediënten. Zo maken wij niet zomaar een smakelijk product, maar voegen we ook waarde toe.

Lokaal waar mogelijk

“Waarom moeilijk doen als het ook lokaal kan?” zo luidt ons motto! Waar mogelijk proberen wij niet alleen lokaal te kopen, maar ook gebruik te maken van streekgebonden ingrediënten.

Lokaal waar mogelijk

Wanneer Lokaal Niet Mogelijk Is, Kiezen Wij Uitsluitend Voor Kwalitatief Hoogwaardige En Maatschappelijk Verantwoorde Ingrediënten.

Video afspelen

Ambacht

Wat is ‘ambachtelijk’ ijs? Voor ons betekent dit dat wij géén gebruik maken van halffabricaten of potjes. Ja, dat is huisgemaakt!

Italiaans ijs

Wat is ‘Italiaans’ ijs? Wij maken het volgens de Italiaanse richtlijnen. Minder lucht, minder vet, maar vooral veel lekkerder!

Authentiek

Door de schaalvergroting zijn wel als consumenten genoegen gaan nemen met het nieuwe ‘normaal’.  IJsbaas gaat terug naar de authentieke smaak.

Waar wij naar streven

100% Puur

“Het is onze missie om mensen blij te maken met een passie voor authentiek Italiaans ijs van de hoogste kwaliteit. Het ijs moet voor de klanten op alle gebieden een beleving en verrassing van smaak zijn. Wij geloven dat kwaliteit, innovatieve producten en een verrassende service dé sleutel zijn tot tevreden klanten.”
— Bas Faarts

ONZE BELOFTE VOOR EEN BETERE toekomst

Duurzame Cacao​

Wij maken gebruik van een reeks intense, zuivere smaken uit 100% traceerbare en duurzame cacao uit West-Afrika.

Duurzaamheid is een balans vinden tussen sociale aspecten, milieu en winstgevendheid afgestemd op de belangen van onze partners.

Korte ketens

Producten worden verwerkt aan de hand van een kringloop. Waar mogelijk worden restproducten hergebruikt of teruggegven aan de landbouw.

Geschiedenis

Ons verhaal

Wij zijn IJsbaas! Baas boven baas! Wij zijn een ‘baas’ in het maken van authentiek Italiaans ijs. Wij ademen ijs. Wij houden van ijs. Het verhaal van IJsbaas gaat over een gepassioneerde jonge ondernemer die samen met zijn vriendin van zijn grote ‘jongensdroom’ zijn bedrijf heeft gemaakt.