ijssalons

Ijs voor IJssalons

Bazige
concepten

Bazige concepten

“Wij zijn niet alleen een betrouwbare ijsleverancier, maar van A tot Z voelen wij ons betrokken en geven wij advies op het gebied van presentatie, marketing en geven wij handvaten hoe u het maximale uit ons product haalt. en kwalitatief product verdient het om alle aandacht te krijgen. ‘Uw zaak is onze zorg’, zo luidt ons motto. Samen maken we er een succesvolle formule van! Het is ons doel dat u zich onderscheidt en dat uw klanten willen terugkomen vanwege het bijzonder (h)eerlijke ijs van IJsbaas. Het is  een feest om ondernemers te mogen adviseren in de opstart van een ijssalon.”

Sanne Welman

Marketing & Branding

van a tot z

Presentatie

Het lekkerste schepijs verdient de mooiste presentatie. Dat het belangrijk is om het schepijs aantrekkelijk te presenteren, hoeven we niet uit te leggen. Bij IJsbaas geven wij gericht advies over presentatie.

Assortiment

Smaken verschillen en dat omarmen we. Maak een keuze uit ruim 25 smaken en stel uw eigen aanbod samen. Op basis van onze ervaringen geven wij natuurlijk met alle precisie advies over de favorieten.

Communicatie

Als u IJsbaas serveert dan heeft u een merk te pakken waar u oprecht trots op mag zijn. Wij moedigen dit aan! Daarom krijgt u van ons communicatie-uitinge, waarmee u uw ijsverkoop stimuleert.

Meer informatie

Brochure

In onze brochure vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor wat betreft horeca en ijssalons.

Klant worden?

Maak vrijblijvend een afspraak

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden. Wie weet zijn wij volgende week al op weg naar uw zaak!