Ons verhaal

Ons verhaal

Over ons

Wij zijn ijsbaas

Wij zijn een ‘baas’ in het maken van een authentiek én (h)eerlijk product. IJs is onze passie. Wij houden van ijs. Een 100% puur product dat de zintuigen prikkelt, een ontmoeting stimuleert en vrolijkheid brengt aan tafel. In Eijsden-Margraten liggen onze ‘roots’. Deze koesteren we in ons product. Het lekkerste ijs met de beste, lokale ingrediënten. Voor mensen die, net als wij, veel waarde hechten aan kwaliteit. Voor mensen die kiezen voor eerlijke producten met een transparant verhaal.

Wij zijn IJsbaas! IJsmakers met passie.

Kwaliteit & Passie
voor Italiaans ijs

Kwaliteit & Passie

IJsbaas is niet zomaar een ambachtelijke ijsmakerij. Wij zijn niet zomaar ijsmakers. In feite zijn we net zoals jou. Een stel ijsliefhebbers gefascineerd door Italiaans ijs, die droomden van het creëren van een smakelijk sprookjesland vol goddelijke lekkernijen die de grootste verlangens koesteren.

Wij zijn er om de klassiekers aller tijden opnieuw te definiëren om zo een aantal hemelse en onvergetelijke ervaringen te creëren. En met dit alles en meer willen we de stilte aan tafel met een glimlach opvullen.

Maatschappelijk Verantwoord

Bedrijfs-
filosofie

“Waarom moeilijk doen als het ook lokaal kan?” zo luidt ons motto! Alleen de beste lokale ingrediënten vormen de basis van alle recepturen.

MEET THE TEAM

Team ijsbaas

Bas Faarts
Ambachtelijk IJsbereider
Dit is de IJsbaas! Het kloppend hart van ons bedrijf.
Het brein achter alle recepturen. Zijn levensmotto: 'just do it!'
Sanne Welman
Marketing & Branding
Onderneemt, schrijft, ontwikkelt en doet van alles.
Haar levensmotto: 'een dag niet genoten is een dag niet geleefd.'